Hem
Beställa
Bilder
Här finns vi
Stycknings instruktioner 1/2 Gris
Lamm lådor
Ny sida
Stycknings instruktioner för 1/2 Gris
*
Indicates required field
HUVUD
*
Välj
Nej tack
Ja tack
Tassar
*
Välj
Nej tack
Hel tass
Kluven tass
Skinka
*
Välj
Skinkstekar med ben
Skinkstekar utan ben
Flintastekar
Julskinkor nätade ca 2-3 kilo
Julskinkor nätade ca 3-4 kilo
Fläsk lägg
*
Välj
Hel
Knäckt
Mald till färs
Kotlett
*
Välj
Hel kotlettrad med ben och svål
Skivad kotlett med ben och svål
FLÄSK KARRÈ
*
Välj
Hel karré med ben
Hel karré benfri
Skivad karré med ben
FLÄSKSIDA
*
Välj
Tjocka revben + lite färskt fläsk
Tunna revben + mycket färskt fläsk
Hel fläsksida med ben och svål
Hel urbenad fläsksida
BOG
*
Välj
Bogstekar med ben
Grillskivor med ben
FÄRS
*
Välj
ca 500-700gram /pkt
ca 1000-1200 gram /pkt
Vacuumförpackning
*
Välj
Ostyckad 69 kr/kg
Finstyckat färsen är mald, kotletterna sågade, man putsar och packar själv hemma. 79kr/kg
Finstyckad och vacuumförpackad med etikett 89kr/kg
AVHÄMTNING
*
Jag vill ha min 1/2 gris
4-5/3
18-19/3
Jag vill ha i April
Jag vill ha i Maj
Jag vill ha i Juni
Namn
*
Telefon
*
Adress
*
E-post
*
Kommentar
*
Skicka
Hem
Beställa
Bilder
Här finns vi
Stycknings instruktioner 1/2 Gris
Lamm lådor
Ny sida